Hunda e kukullës Miranda Haxhia

ISBN: 9781931854214

Published: 2007

Paperback

32 pages


Description

Hunda e kukullës  by  Miranda Haxhia

Hunda e kukullës by Miranda Haxhia
2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 32 pages | ISBN: 9781931854214 | 3.30 Mb

Mary wants to play with her friends Clara and Ana, but theyre playing with their dolls, and Mary doesnt have a doll. Her mother suggests that she make one using wool and cotton and other things that they have around the house. So Mary makes aMoreMary wants to play with her friends Clara and Ana, but theyre playing with their dolls, and Mary doesnt have a doll. Her mother suggests that she make one using wool and cotton and other things that they have around the house.

So Mary makes a beautiful doll, but then she realizes: Her doll has to breathe, and how will it sneeze? What can she use for her lovely dolls nose?!Meri do te luaje me shoqet e saj Klaren dhe Anen, por ato po luajne me kukullat e tyre dhe Meri nuk ka kukull. Mami i thote te beje nje kukull me lesh dhe pambuk dhe me gjera te tjera qe kane ne shtepi.

Keshtu Meri ben nje kukull shume te bukur, por pastaj i kujtohet: Kukulla duhet te marre fryme, dhe si do te teshtije? Cfare mund te perdore per te bere hunden e kukulles se saj te bukur?!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Hunda e kukullës":


vagabundohitech.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us