Ένα Μαύρο Κοράκι Diane Setterfield

ISBN:

Published:

368 pages


Description

Ένα Μαύρο Κοράκι  by  Diane Setterfield

Ένα Μαύρο Κοράκι by Diane Setterfield
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 368 pages | ISBN: | 9.73 Mb

Μετάφραση: Κλαίρη ΛαϊνάΜια στιγμή μπορεί να σε στοιχειώνει για πάντα…Παραβγαίνοντας με τ άλλα αγόρια, ο Γουίλιαμ Μπέλμαν στρέφει τη σφεντόνα του σ ένα κοράκι που κάθεται σ ένα κλαδί. Το πουλί πέφτει νεκρό μεμιάς. Είναι μια πράξη σκληρή όσο κιMoreΜετάφραση: Κλαίρη ΛαϊνάΜια στιγμή μπορεί να σε στοιχειώνει για πάντα…Παραβγαίνοντας με τ άλλα αγόρια, ο Γουίλιαμ Μπέλμαν στρέφει τη σφεντόνα του σ ένα κοράκι που κάθεται σ ένα κλαδί.

Το πουλί πέφτει νεκρό μεμιάς. Είναι μια πράξη σκληρή όσο κι ασήμαντη και γρήγορα ξεχνιέται. Μεγάλος πια, ευτυχισμένος, με γυναίκα και παιδιά, ο Γουίλιαμ μοιάζει να έχει αφήσει πολύ πίσω του το γεγονός. Λες και δε σκότωσε ποτέ εκείνο το μικρό πλάσμα. Αλλά τα κοράκια δεν ξεχνάνε ποτέ…Χρόνια αργότερα, όταν ένας μυστηριώδης ξένος μπαίνει στη ζωή του Γουίλιαμ, η τύχη του αρχίζει να τον εγκαταλείπει –σαν οι τρομερές συνέπειες εκείνης της παλιάς απερισκεψίας ν αρχίζουν μόλις τώρα να φαίνονται. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει το πιο πολύτιμο πράγμα που του έχει απομείνει, ο Γουίλιαμ κάνει μια παράξενη συμφωνία μΆ έναν ακόμη πιο παράξενο συνεταίρο.

Μαζί βάζουν μπροστά μια μακάβρια επιχείρηση.Κι έτσι γεννιέται η Μπέλμαν & Μπλακ…Η συγγραφέας που πριν από λίγα χρόνια μάγεψε τους αναγνώστες σε τριάντα οχτώ χώρες με τη Δέκατη Τρίτη Ιστορία, υπογράφει τώρα ένα έργο που ενσωματώνει τις καλύτερες παραδόσεις του ντικενσιανού και του γκόθικ μυθιστορήματος.

Μια ιστορία γοητευτική, αλλόκοτη και μαύρη σαν τα φτερά του κορακιού, που θα θυμάστε για καιρό…Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ένα Μαύρο Κοράκι":


vagabundohitech.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us