Az elme gyermekei (The Ender Quintet, #4) Orson Scott Card

ISBN:

Published:

Paperback

352 pages


Description

Az elme gyermekei  (The Ender Quintet, #4)  by  Orson Scott Card

Az elme gyermekei (The Ender Quintet, #4) by Orson Scott Card
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 352 pages | ISBN: | 9.14 Mb

VÉGJÁTÉK-SOROZAT BEFEJEZŐ RÉSZEOrson Scott Card Végjáték-sorozata méltán a science fiction irodalom legsikeresebb regényciklusa. Az elme gyermekei című kötet nagyon izgalmas lezárása az Ender univerzumát bemutató sorozatnak, s végre – hosszú évekMoreVÉGJÁTÉK-SOROZAT BEFEJEZŐ RÉSZEOrson Scott Card Végjáték-sorozata méltán a science fiction irodalom legsikeresebb regényciklusa. Az elme gyermekei című kötet nagyon izgalmas lezárása az Ender univerzumát bemutató sorozatnak, s végre – hosszú évek után – a magyar olvasók is kezükbe vehetik a regényfolyam negyedik, befejező részét.E történet már teljesen elrugaszkodik az Ender gyermekéveit bemutató Végjátéktól, valamint továbbviszi a Holtak Szószólójában és a Fajirtásban megismert, az emberiség alapvető kérdéseivel foglalkozó mély gondolatokat.

Az elme gyermekei – mindamellett, hogy filozofikus eszmefuttatásaival gondolkodásra készteti az olvasót – Cardhoz méltó történetvezetéssel bír, és cselekményei teljesen magával ragadják az embert.Az elme gyermekeiben a korábban megismert mesterséges intelligencia, Jane körül forognak az események, akinek lététől függ szinte az egész emberiség jövője.

Vajon képes-e az ember meghaladni saját magát, és önmagához méltó helyét elfoglalni az univerzum életformái között?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Az elme gyermekei (The Ender Quintet, #4)":


vagabundohitech.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us