Losers Machteld Bouma

ISBN:

Published:

Paperback

224 pages


Description

Losers  by  Machteld Bouma

Losers by Machteld Bouma
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 224 pages | ISBN: | 9.11 Mb

‘Toen op de avond van 1 januari de eerste letter van de winnende postcode bekend werd, besefte Maria Gerbel, zittend op de bank in de huiskamer van de Fermatstraat nummer 13, dat er een gerede kans was dat ze deze avond niet zou overleven.’ DeMore‘Toen op de avond van 1 januari de eerste letter van de winnende postcode bekend werd, besefte Maria Gerbel, zittend op de bank in de huiskamer van de Fermatstraat nummer 13, dat er een gerede kans was dat ze deze avond niet zou overleven.’ De miljoenenprijs van de postcodeloterij valt. Een kleine straat wint. Dat wil zeggen: de helft van de straat wint.

Losers gaat over de mensen van de overkant. Over jaloezie, spijt, schuld en angst. Dido Bloemendaal koopt een huis in een straat vol losers, zoals haar nichtje uitroept, wanneer ze hoort waar haar tante gaat wonen. De nieuwbakken miljonairs zijn in hun luxe sportauto’s naar hun nieuwe huizen vertrokken, terwijl de verliezers achterbleven in hun oude leven. Slager Arie Koker voelt zich schuldig omdat hij stiekem hoopte dat hij geen prijs zou winnen, terwijl zijn vrouw Sté wordt verteerd door afgunst en de gemiste kans op een nieuw leven.

En van de familie Gerbel ontbreekt sinds de feestelijke nacht ieder spoor. Stukje bij beetje ontdekt Dido wat er precies is gebeurd in de nacht dat de prijs viel en ze staat voor het moeilijke besluit of zij die kennis openbaar zal maken of het geheim van de Fermatstraat zal bewaren.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Losers":


vagabundohitech.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us