BM5 De zaak van: De bizarre dood van Peter Siemons E.D. Vermeulen

ISBN:

Published:

Hardcover

205 pages


Description

BM5 De zaak van: De bizarre dood van Peter Siemons  by  E.D. Vermeulen

BM5 De zaak van: De bizarre dood van Peter Siemons by E.D. Vermeulen
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 205 pages | ISBN: | 8.27 Mb

ACTUS NON FACIT REUM NISI MENS SIT REA(Een daad maakt een persoon niet schuldig tenzij de geest schuldig is)...Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik dat er iemand op enkele meters afstand achter hemMoreACTUS NON FACIT REUM NISI MENS SIT REA(Een daad maakt een persoon niet schuldig tenzij de geest schuldig is)...Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik dat er iemand op enkele meters afstand achter hem liep.

De fiets lag afgedankt in het gras. Ontsteld keek hij voor zich uit, terwijl hij koortsachtig naar een verklaring zocht. Hoe kon de man hem zo dicht genaderd zijn zonder dat hij er iets van had gemerkt?...Marit Johansen, privé-detective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT, gaat de samenwerking aan met de eigenzinnige Jack Stevens, haar minnaar en collega-detective. Aanvankelijk maakt de bezoeker een wat merkwaardige indruk op haar, maar het tekort aan werk laat haar geen andere keus dan om zijn opdracht te accepteren.

Als Marit en Jack hem tijdens zijn dagelijkse wandeling door het park observeren, lijkt er niets aan de hand te zijn...Op het terrein van het Maasstad Ziekenhuis wordt een zwaar toegetakelde man gevonden, die uiteindelijk aan zijn bizarre verwondingen bezwijkt. De zaak komt in handen van Dix Boeks, rechercheur van de politie Rotterdam Rijnmond, die hiermee op het punt staat een duistere wereld te betreden en op het spoor komt van een eigenaardig gezelschap.

De zaak krijgt een vreemde wending als Marit hier meer over lijkt te weten...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "BM5 De zaak van: De bizarre dood van Peter Siemons":


vagabundohitech.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us